About

Am lansat Fabrika de case printr-o pagina de Facebook in care am adunat sute de fotografii cu case si interioare din toate colturile lumii. Este o pasiune pe care o am dintotdeauna. In liceu, toti banii mei de buzunar erau investiti in reviste precum Casa Lux, Caminul sau Domus. Inca mai am multe dintre ele. In momentul in care am avut internet acasa, in primul an de facultate, lucrurile s-au schimbat radical. Aveam la dispozitie o multime de site-uri de nisa.  Am salvat zeci de poze in calculator, adunandu-le minutios in foldere, pe categorii.

Inca de atunci o fotografie ma facea sa visez la o lume ideala, in care frumosul primeaza si in care totul e posibil. Si inca mai cred in trainicia lucrului facut din pasiune. Prin intermediul paginii de Facebook am cunoscut o multime de oameni care imi impartasesc pasiunea si ma bucur enorm sa pot interactiona cu fiecare dintre ei.

Insa, in spatele oricarei fotografii, sta de obicei o poveste interesanta. De aici a aparut si ideea blogului. Am vrut sa aflu ce se afla in spatele acestor imagini care ne fac sa visam cu ochii deschisi. In primul rand, fotografi foarte talentati. Apoi urmeaza arhitecti, designeri, silisti, oameni care inteleg, intr-un fel aparte, ce inseamna  amenajarea unui spatiu.

Fabrika de case se doreste un coltisor de inspiratie, cu sfaturi si idei practice, interioare deosebite si mai ales, cu oameni frumosi.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s